back to top
20.6 C
Sliedrecht
donderdag, juni 20, 2024
HomeAgendaLeven met een niet aangeboren hersenletsel

Leven met een niet aangeboren hersenletsel

SLIEDRECHT – Op maandag 19 februari 2024 ontvangt het NAH Mantelzorgcafé in Sliedrecht Ad van Dongen. Ad van Dongen is naast ervaringsdeskundige ook senior coördinator Coördinatiepunt NAH Zuid Holland. Hij vertelt over zijn infarct die hij kreeg op vakantie in Griekenland, over de zichtbare en onzichtbare gevolgen en de impact daarvan op hem en zijn naasten.

Ieder jaar worden zo’n 140.000 mensen in Nederland getroffen door hersenletsel als gevolg van een val, een ongeluk, een beroerte of bijvoorbeeld een hersentumor. Het leven na het hersenletsel is compleet anders dan het leven daarvoor, zowel voor de persoon zelf als voor de directe omgeving.

Let op, het NAH Mantelzorgcafé heeft een nieuwe locatie: NAH Dagbesteding de Schalm aan Kerkbuurt 126 te Sliedrecht. De avond begint om 19:30 uur; inloop vanaf 19:15 uur. Entree is gratis en aanmelden is niet nodig.

Het NAH Mantelzorgcafé is er elke derde maandagavond van de maand. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen die de zorg hebben voor iemand met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Er wordt een kleine bijdrage voor consumpties gevraagd. De bijeenkomsten bieden niet alleen (praktische) informatie over NAH, maar ook gezelligheid en sociaal contact. Er is altijd voldoende gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen. Informatiemateriaal en boeken kunnen gratis worden geleend.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
20.6 ° C
22.2 °
19.4 °
61 %
2.7kmh
100 %
do
19 °
vr
21 °
za
18 °
zo
21 °
ma
23 °
Advertentie
Advertentie