back to top
20.6 C
Sliedrecht
donderdag, juni 20, 2024
HomeSportKerstzaalvoetbaltoernooi en voetbalclinic

Kerstzaalvoetbaltoernooi en voetbalclinic

H’VELD-G’DAM – Voetbalvereniging Hardinxveld organiseert na succesvol voetbaljaar een kerstzaalvoetbaltoernooi en voetbalclinic voor basisscholen. De vereniging kent een succesvol jaar met ledengroei en diverse leuke verenigingsactiviteiten voor jong en oud. Ook is er sportief succes, het eerste elftal heeft vorig voetbalseizoen promotie afgedwongen naar de 2de klasse.

Voor leden is er de gelegenheid om na de kerstdagen sportief bezig te zijn op woensdag 27 en 28 december tijdens het kerstzaalvoerbaltoernooi in Sporthal de Wielewaal. Om dit succesvolle jaar goed af te sluiten en trainers, vrijwilligers, sponsoren en supporters te bedanken voor hun inzet in 2023, wordt na het kerstzaalvoetbaltoernooi een Après Ski-party georganiseerd. Vanaf 17:00 uur is de aanvang in Foyer de Wielewaal met DJ Symon.

In het nieuwejaar worden basisschool-leerlingen, ouders en verzorgers van harte uitgenodigd kennis te maken met voetballen bij de vereniging. De VVH-voetbalclinic zal zaterdagochtend 20 januari plaatsvinden op sportcomplex Sluisweg, waarbij wat lekkers wordt geserveerd in de kantine. Aanmelden kan alleen nog in de kerstvakantie via: pdebruinzakelijk@gmail.com en ederuiter76@gmail.com.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
20.6 ° C
22.2 °
19.4 °
61 %
2.7kmh
100 %
do
19 °
vr
21 °
za
18 °
zo
21 °
ma
23 °
Advertentie
Advertentie