back to top
20.3 C
Sliedrecht
zaterdag, juli 20, 2024
HomeVervallen-TVKerken in Sliedrecht openen deuren voor iedereen die een dierbare aan de...

Kerken in Sliedrecht openen deuren voor iedereen die een dierbare aan de dood verloren heeft

SLIEDRECHT – Voor iedereen die een dierbare aan de dood verloren heeft, worden op zaterdag 19 november door verschillende kerken in Sliedrecht tussen 16.00 en 19.30 uur de deuren geopend. Deze openstelling geeft alle bewoners de gelegenheid om stil te staan bij het verlies en de overledene in herinnering mee te dragen.

Ook in Sliedrecht is er behoefte aan het herdenken van overledenen en het delen van verdriet en rouw. De openstellingen vinden plaats bij de Gereformeerde Kerk (Middeldiepstraat 6), de Hervormde Gemeente, (Grote Kerk – Kerkbuurt 131) en de Rooms-Katholieke Kerk (Stationsweg 179). De kerken bieden verschillende mogelijkheden aan om uw geliefde(n) te gedenken.

Iedereen die een dierbare aan de dood heeft verloren, onlangs of langer geleden, en het fijn vindt om daar bij stil te staan, is binnen de aangegeven tijd van harte welkom voor een bezoek!

Op zondag 20 november wordt door verschillende kerken speciale diensten gehouden om geliefden die in het afgelopen jaar zijn ontvallen, te gedenken.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
20.3 ° C
21.7 °
18.9 °
77 %
0.5kmh
8 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
20 °
wo
18 °
Advertentie
Advertentie