13.7 C
Sliedrecht
vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuwsIvana is 'Het Zangtalent Van Ridderkerk'

Ivana is ‘Het Zangtalent Van Ridderkerk’

REGIO – RTV-Ridderkerk organiseerde dit voorjaar in samenwerking met Promotis en Facet Ridderkerk een wedstrijd voor zangeressen en zangers uit Ridderkerk en omstreken.

Op zondagmiddag 12 mei 2024 werd de finale gehouden van ‘Het Zangtalent van Ridderkerk’ in De Loods. In de finale namen Ivana en Rita het tegen elkaar op. Beide zangeressen uit Ridderkerk hadden na de voorronde nieuwe liedjes ingestudeerd, waarmee ze de jury voor zich wilden winnen.

De jury bestond dit keer uit de Ridderkerkse zangers Pete Preston en Jeffrey Muller. Juryvoorzitter was Hans Magito, voorzitter van RTV-Ridderkerk, maar ook bekend van AVRO’s TopPop Disco Show.

De jury had de moeilijke taak om een keuze te maken tussen de twee talentvolle zangeressen, wie winnaar zou worden van de eerste editie van ‘Het Zangtalent Van Ridderkerk’. Het werd Ivana, die in het dagelijks leven werkt bij de Hema Ridderkerk, maar waarvoor zingen altijd al een grote passie van haar is.

In het verdere programma van show was er ook tijd voor korte optredens van de juryleden Pete Preston en Jeffrey Muller en Surprise-act Leonie Groeneveld. Pete Preston is op vrijdag 9 augustus weer te bewonderen op het Sint Jorisplein in Ridderkerk in het kader van de SER-Zomeravondconcerten.

Jeffrey Muller zingt aanstaande maandag 20 mei tijdens de Roparun doorkomst in Rijsoord en daar zullen Rita en Ivana ook nog een keer hun zangtalenten laten horen. Surprise-act Leonie Groeneveld bracht onder andere een ode aan en op de Moederdag door een lied te zingen, dat is geschreven door haar moeder en zo was de muzikale cirkel weer mooi rond.

‘We kunnen terugkijken op een hele mooie geslaagde eerste editie van ‘Het Zangtalent Van Ridderkerk’. Geweldig dat we de finale konden houden in De Loods van Facet Ridderkerk met publiek erbij. Dat gaf een mooie sfeer’, kijken organisatoren Johan van den Berg en Arjan ‘t Jong van RTV-Ridderkerk terug op het evenement.

Foto’s: Roelie ‘t Jong.

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
13.7 ° C
15.6 °
11.7 °
90 %
0.5kmh
53 %
vr
14 °
za
18 °
zo
20 °
ma
17 °
di
11 °
Advertentie
Advertentie