back to top
13.9 C
Sliedrecht
maandag, juli 15, 2024
HomeNieuwsInschrijvingen geopend voor de Grote Prijs van Dordt 2024

Inschrijvingen geopend voor de Grote Prijs van Dordt 2024

DORDRECHT – De inschrijvingen voor de Grote Prijs van Dordt 2024 zijn geopend! Ambitieuze artiesten uit de regio Dordrecht krijgen tijdens deze bandcompetitie een unieke kans om zich te laten zien en horen op ons podium voor opkomend talent.

Het jaarlijkse muziekevenement, georganiseerd door Popcentrale, vormt een waardevolle springplank voor lokale artiesten en bands.

De Grote Prijs van Dordt ondersteunt talentvolle muzikanten met aantrekkelijke prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad, coaching en natuurlijk een podium om hun muziek te laten horen.

Bands en acts kunnen zich tot en met 15 september 2024 inschrijven. De kick-off is op 5 oktober en de finale is 21 december in Bibelot.

Waarom meedoen? De Grote Prijs van Dordt is dé kans om als artiest door te breken in de lokale muziekscene. Naast de schitterende prijzen (o.a. die felbegeerde spot op Wantijpop) krijgen de deelnemers de mogelijkheid om te groeien door feedback van een deskundige jury, bestaande uit programmeurs, muzikanten, DJ’s en muziekjournalisten.

Bovendien krijgen de deelnemers vanuit Popcentrale coaching en ondersteuning tijdens het traject.

Voor meer informatie en inschrijving: www.popcentrale.nl/groteprijsvandordt.

Actueel weer

Sliedrecht
zeer lichte bewolking
13.9 ° C
15 °
12.3 °
88 %
0.5kmh
14 %
ma
24 °
di
18 °
wo
20 °
do
23 °
vr
22 °
Advertentie
Advertentie