3.9 C
Sliedrecht
dinsdag, april 23, 2024
HomeSportHeren 2, Heren 3 en Jongens C1 van Sliedrecht Sport kampioen

Heren 2, Heren 3 en Jongens C1 van Sliedrecht Sport kampioen

SLIEDRECHT – Afgelopen weekend mocht Sliedrecht Sport maar liefst drie teams huldigen vanwege een kampioenschap. Heren 2 werd dat in de één-na-hoogste competitie van Nederland, de Topdivisie, en mag daarom op 20 april aantreden in de finale om het Amateur Landskampioenschap van Nederland.

Dat Heren 2 kampioen zou worden, was geen verrassing meer, maar dat dat zaterdag al gebeurde was wel bijzonder. De credits hiervoor gaan naar Volley Tilburg, dat in eigen huis runner-up VV Utrecht met 3-0 wist te verslaan.

Heren 2 had zelf reeds in de namiddag Spaarnestad over de knie gelegd met 3-0 (25-14, 25-19, 25-21) en dus is nu al het kampioenschap binnen.

Ook Heren 3 kampioen
Op zaterdagmiddag werd Heren 3 in De Basis met een fijne 4-0 overwinning kampioen van de Tweede Divisie D. Dat betekent dus ook promotie. Op naar de Eerste Divisie komend seizoen.

Felicitaties voor Kristian van Heteren, Jilles Amersfoort, Luke Amersfoort, Ruben Paulus, Harm Korevaar, Glen Korevaar, Dan Brinkman, Robert Zoutendijk, Martijn de Haan, Berend de Vries, Cas Westgeest, Niels Middendorp, trainer/coach Martijn van der Valk, trainers Mark Kleiweg, Ruurd Boehlee, Ruben van Mourik en natuurlijk teammanager Richard Versluis.

Jongens C1 kampioen
Onder grote belangstelling van familieleden en muzikale omlijsting is het hybride team van Sliedrecht Sport, JC1, met een klinkende 4-0 overwinning kampioen geworden van de Topklasse.

Thijs den Boer, Olivier Ligthart, Fenna van der Valk, Tirsa van der Valk, Doortje Kros, Kwintijn Ligthart, Thijs de Waard, Mats den Hartog, Linne Pol, Jens Scheurwater en trainers/coaches Bas de Groot en Martijn van der Valk mogen zich op gaan maken voor de landelijke gesloten club finale op zaterdag 25 mei.

Actueel weer

Sliedrecht
licht bewolkt
3.9 ° C
5.6 °
2.2 °
68 %
0.9kmh
29 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
13 °
za
8 °
Advertentie
Advertentie