back to top
17.2 C
Sliedrecht
donderdag, juni 20, 2024
HomeNieuwsGemeente Sliedrecht versterkt samenwerking met lokale media

Gemeente Sliedrecht versterkt samenwerking met lokale media

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht heeft de samenwerking met Het Kompas verlengd, waarmee een wekelijkse publicatie van gemeentenieuws in de veel gelezen huis-aan-huis krant wordt voortgezet. Daarnaast heeft de gemeente een overeenkomst gesloten met de goed gelezen online krant Sliedrecht24 dat dagelijks actueel nieuws biedt over diverse activiteiten en ontwikkelingen. Zo bereikt de gemeente zowel via print als online een zo groot mogelijk publiek.

De gemeente Sliedrecht hecht grote waarde aan het informeren van Sliedrechters over lokale ontwikkelingen en bevordert actieve participatie van bewoners. Daarom is de gemeente blij dat bewoners niet alleen via print maar nu ook online goed bereikt worden.

Marcel Appels, manager dienstverlening gemeente Sliedrecht: ‘Wij willen zoveel mogelijk mensen in alle leeftijdsgroepen bereiken. Door naast Het Kompas nu ook te gaan samenwerken met Sliedrecht24 bereiken we zoveel mogelijk inwoners’.

Online krant Sliedrecht24 ‘Nieuws uit het Baggerdorp’, onderdeel van mediaonderneming Peter Donk Productions te Sliedrecht, is blij dat de gemeentepagina onderdeel wordt van de digitale uitgave. ‘Wij zijn verheugd met de beslissing van de gemeente Sliedrecht. Dagelijks hebben we veel bezoekers en dat zijn doorgaans niet de lezers van de papieren huis-aan-huis krant. Wij waarderen het dat de gemeente Sliedrecht ook kiest voor online krant Sliedrecht24. We hopen op een langdurige samenwerking’, zegt hoofdredacteur Peter Donk.

Met het oog op de grote maatschappelijke uitdagingen waarmee de gemeente Sliedrecht, net als andere gemeenten, wordt geconfronteerd, wordt de informatie breed gedeeld in Het Kompas en op Sliedrecht24. Hierbij gaat het om nieuws en informatie over belangrijke projecten, inloopavonden, werkzaamheden, vergunningen en andere relevante onderwerpen. Deze samenwerkingen stellen de gemeente in staat om de Sliedrechtse samenleving op de hoogte te houden en te betrekken bij belangrijke ontwikkelingen.

 

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
17.2 ° C
19.4 °
15 °
72 %
1.8kmh
100 %
do
20 °
vr
22 °
za
19 °
zo
22 °
ma
24 °
Advertentie
Advertentie