21.7 C
Sliedrecht
dinsdag, mei 21, 2024
HomeVervallen-TVGemeente Sliedrecht start unieke samenwerking voor Sliedrecht-Noord

Gemeente Sliedrecht start unieke samenwerking voor Sliedrecht-Noord

SLIEDRECHT – De gemeente gaat de komende jaren aan de slag met de ontwikkeling in Sliedrecht-Noord, een complexe en belangrijke opgave. De gemeente start voor dit project een unieke samenwerking op met (lokale) marktpartijen.

De samenwerking wordt bekrachtigd met een vandaag getekende intentieovereenkomst. Het bijzondere is dat met de overeenkomst al een samenwerking wordt aangegaan zonder dat er een volledig afgedicht plan is.

Wethouder Ton Spek: “Het vertrekpunt is samen. Met elkaar komen we verder, dat is écht het fundament voor Sliedrecht-Noord. Daarin spelen marktpartijen, grondeigenaren en inwoners een grote rol.”

In de toekomst wil Sliedrecht een prettige gemeenschap zijn en blijven om te wonen, werken en leven. Om dit te realiseren, is het noodzakelijk dat er extra woningen komen en Sliedrecht beter bereikbaar is. In de door de gemeenteraad vastgestelde Kadernota van 2021 staat dit uitgebreid beschreven. De 1.200 tot 1.500 woningen ‘over het spoor’ maken een belangrijk onderdeel uit van die plannen.

Meer informatie op de website van de gemeente Sliedrecht

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
21.7 ° C
24.4 °
17.8 °
68 %
3.1kmh
100 %
di
22 °
wo
18 °
do
17 °
vr
17 °
za
16 °
Advertentie
Advertentie