6.7 C
Sliedrecht
zondag, april 21, 2024
HomeSportDoor Water Fit zwemt lange baan wedstrijd

Door Water Fit zwemt lange baan wedstrijd

DORDRECHT/SLIEDRECHT – Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF) zwom het vierde deel van de vriendschappelijke meerkamp in het zwembad van Dordrecht. De zwemmers zwommen een lange baan (50m) wedstrijd in plaats van korte baan (25m).

Je zwemt minder banen, maar de afstand is wel langer. Voor de meest zwemmers was dit een nieuwe ervaring. In totaal zijn er twaalf persoonlijke records en veertien medailles behaald.

Dena Ambachtsheer en Myrthe de Lange zwommen allebei een PR op de 100m vrije slag. Dena verbeterde haar tijd met elf seconden. Myrthe verbeterde haar tijd met twee seconden.

Ook Chantal Voorsluijs en Anne-Lotte de Vreede zwommen allebei een PR op de 100m vrije slag, maar dan in een andere leeftijdscategorie. Chantal verbeterde haar tijd met vijf seconden. Anne-Lotte verbeterde ook haar tijd met vijf seconden.

Vera van Houwelingen en Sanne Nederveen zwommen allebei een PR op de 100m schoolslag. Vera verbeterde haar tijd met drie seconden. Sanne verbeterde haar tijd met één seconde. Dit was nog niet genoeg voor Sanne. Op de 200m schoolslag verbeterde ze haar oude tijd met veertien seconden. Dit is de grootste PR van deze wedstrijd.

Naast bovengenoemde prestaties waren er medailles voor Matthijs Biesheuvel (2x 3e), Bob Hogendoorn (3e), Nick Hogendoorn (1e), Puck Hogendoorn (3e), Sarah Mijnster (1e), Jesse de Nijs (3e), Milan van Renswoude (1e, 3e), Sifra Schelling (1e, 2e), Guus van Wingerden (1e) en Roos van Wingerden (1e, 3e). Er zijn PR’s gezwommen door Matthijs Biesheuvel (1x), Kenji Bor (1x), Nienke Cuijlenburg (1x), Guus van Wingerden (1x) en Roos van Wingerden (1x).

Volgende week wordt er het vijfde deel van het Minioren Circuit gezwommen in Rozenburg.

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
77 %
1.8kmh
82 %
zo
6 °
ma
9 °
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
Advertentie
Advertentie