back to top
23.2 C
Sliedrecht
zaterdag, juli 27, 2024
HomeVervallen-TVDjopzz VC Zwolle Topvolleybal stunt met een 1-3 overwinning op Sliedrecht Sport

Djopzz VC Zwolle Topvolleybal stunt met een 1-3 overwinning op Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT – In december stonden Sliedrecht Sport en Djopzz VC Zwolle Volleybal voor het laatst tegenover elkaar. Dat duel werd in drie sets beslist in het voordeel van Zwolle en ook vrijdagavond 6 januari 2023 wist de ploeg te verrassen tegen Sliedrecht Sport Dames 1, de huidige nummer 2 op de ranglijst.

Sliedrecht scoorde de eerste zeven punten van de wedstrijd, maar Zwolle kwam sterk terug en sleepte de set met 20-25 binnen. De spannende tweede set moest in extra punten beslist worden. Met een doortikbal verzilverde Sanne Konijnenberg uiteindelijk het derde setpunt voor Zwolle: 26-28. In set drie lag het initiatief bij de thuisploeg. Sliedrecht won de set overtuigend (25-18), maar moest in de vierde set alsnog buigen voor Zwolle. De ploeg uit Zwolle stijgt dankzij deze overwinning naar de vijfde plek op de ranglijst.

Sliedrecht Sport – Djopzz VC Zwolle Topvolleybal 1-3 (20-25, 26-28, 25-18, 17-25)