5 C
Sliedrecht
woensdag, april 24, 2024
HomeVervallen-TVDELTA Netwerk glasvezel voor de ondernemers op bedrijventereinen in Sliedrecht

DELTA Netwerk glasvezel voor de ondernemers op bedrijventereinen in Sliedrecht

SLIEDRECHT – Ondernemers op de bedrijventerreinen in Sliedrecht kiezen voor glasvezel van DELTA Netwerk! Na een succesvolle campagne wordt gestart met de aanleg.

De afgelopen drie maanden heeft DELTA Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de bedrijventerreinen Nijverwaard, Baanhoek, Molenplaat en Kerkerak. Het aantal benodigde aanmeldingen is ruimschoots behaald. Daardoor profiteert iedereen op deze bedrijventerrein binnenkort van de voordelen van zakelijk glasvezelinternet.

Samenwerking
Dankzij het enthousiasme van de ondernemers, bewoners en de inzet van lokale en regionale telecomaanbieders kan DELTA Netwerk de aansluitingen realiseren. De intensieve samenwerking met deze lokale partijen kenmerkt de werkwijze van DELTA Netwerk.

Aanleg
In de woonkern van Sliedrecht is de eerste schop al in de grond gegaan en is gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk. De voorbereidingen voor de aanleg van het glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen worden binnenkort opgestart.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
5 ° C
6.1 °
4.4 °
88 %
1.3kmh
97 %
wo
9 °
do
10 °
vr
11 °
za
15 °
zo
13 °
Advertentie
Advertentie