13.7 C
Sliedrecht
vrijdag, mei 24, 2024
HomeVervallen-TVDELTA Netwerk gestart met graafwerkzaamheden in Sliedrecht

DELTA Netwerk gestart met graafwerkzaamheden in Sliedrecht

SLIEDRECHT – Afgelopen maand is DELTA Netwerk in de gemeente gestart met de graafwerkzaamheden voor het glasvezelnetwerk. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Circet Nederland. Voor aanvang van de werkzaamheden in de straat ontvangen bewoners een aankondigingsbrief.

De werkzaamheden vinden in de straat, voetpaden en bermen plaats op werkdagen tussen 7.00 uur en 17.00 uur. Dit duurt naar verwachting 5 tot 10 dagen. Het wegdek wordt zo snel mogelijk hersteld.

Woningen en bedrijven blijven zoveel mogelijk bereikbaar, als het nodig is via loopplanken. Het is wel mogelijk dat de straat en/of een oprit voor korte tijd niet of moeilijk toegankelijk is. Daarnaast vraagt de aannemer om tijdens de werkzaamheden auto’s tijdelijk niet aan de straat te parkeren.

Voor vragen tijdens het graven, kunnen bewoners terecht bij de voorman met het gele DELTA Netwerk hesje.

Na de werkzaamheden wordt het straatwerk zo snel mogelijk hersteld, maar op het trottoir blijft wel zand liggen. Dit zand is bedoeld om de bestrating zo goed mogelijk vast te leggen. Vriendelijk verzoek om het zand op het trottoir zoveel mogelijk te laten liggen.

Meer informatie of vragen
Vragen over de graafwerkzaamheden? Neem dan contact op met de klantenservice van Circet Nederland via 088-1818191 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur) of per e-mail naar deltafibernetwerk@circet.nl.

Meer informatie over aanleg glasvezel? Ga naar de website van www.deltanetwerk.nl

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
13.7 ° C
15.6 °
11.7 °
90 %
0.5kmh
53 %
vr
14 °
za
18 °
zo
20 °
ma
17 °
di
11 °
Advertentie
Advertentie