21.7 C
Sliedrecht
dinsdag, mei 21, 2024
HomeVervallen-TVDe Bibliotheek AanZet - De bibliotheek als 'Warme kamer'

De Bibliotheek AanZet – De bibliotheek als ‘Warme kamer’

REGIO – Door de hoge energieprijzen is het bij veel mensen koud in huis. Heb je behoefte aan een warme plek? Je bent welkom in de bibliotheek. Om op te warmen, de krant te lezen, een spelletje te doen met je kind of een praatje te maken. Ook zijn er plekken om te studeren of te werken.

Openbare bibliotheken hebben zich aangesloten bij de actie ‘Warme kamers’ van het Leger des Heils. Ook veel andere organisaties doen mee. Zo zorgen we met elkaar dat er een ‘deken van warme kamers’ ontstaat in heel Nederland. Alle locaties waar je terecht kunt staan op www.warmekamers.nl.

Je kunt terecht in de vestigingen in Alblasserdam, Barendrecht (Carnisselande en Kruispunt), Boven-Hardinxveld, Dordrecht (Stadsbibliotheek, Crabbehof, Stadspolders en Sterrenburg), Giessenburg, Gorinchem Centrum, Groot-Ammers, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Nieuw-Lekkerland, Papendrecht, Ridderkerk Centrum, Sliedrecht en Zwijndrecht Walburg. De openingstijden vind je op www.debibliotheekaanzet.nl/vestigingen

Ankie Kesseler, directeur van De Bibliotheek AanZet: “Het is voor ons heel vanzelfsprekend om hieraan mee te doen. In de bibliotheek is iedereen altijd welkom. Het is een fijne plek om te zijn en te ontmoeten. Het maakt niet uit of je lid bent van de bieb of niet. Er is gratis WiFi en de verwarming staat aan. Welkom!”

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
21.7 ° C
24.4 °
17.8 °
68 %
3.1kmh
100 %
di
22 °
wo
18 °
do
17 °
vr
17 °
za
16 °
Advertentie
Advertentie