back to top
17.2 C
Sliedrecht
donderdag, juni 20, 2024
HomeSportCovebo verlengt stersponsorschap Sliedrecht Sport

Covebo verlengt stersponsorschap Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT – Covebo Sliedrecht heeft het stersponsorschap bij Sliedrecht Sport met nog eens drie jaar verlengd.

Het aan de Kubus gevestigde uitzendbureau is reeds tien jaar op het één-na-hoogste sponsorniveau betrokken bij de blauw-witte volleybalvereniging; onder andere met de sponsoring van de lease-auto’s van de hoogste teams.

Onlangs zette Rob van Harten, manager van de afdeling Bouw & Techniek, zijn handtekening onder de verlenging, onder toeziend oog van Louise Bijlsma van Dames 1 en Rick van Sluis van Heren 1.

De afdeling van Van Harten bestaat uit meer dan twintig mensen en is gespecialiseerd in metaalverwerkende industrie. Lassers, machinebankwerkers, CNC-draaiers en -frezers. Behalve in de Alblasserwaard en Drechtsteden richt Covebo Sliedrecht zich ook op Rotterdam-Rijnmond en West-Brabant.

Covebo werft vaklieden vanuit de hele Europese Unie. Van Harten: ‘We hebben zeven wervingskantoren, onder andere in Polen, Roemenië, Spanje, Hongarije en Portugal, maar werken ook met kandidaten uit bijvoorbeeld Kroatië en Litouwen’.

Jaarlijks worden er vele duizenden vacatures gevuld door Covebo. De Uitzendgroep bestaat inmiddels uit veertig vestigingen die met elkaar dagelijks meer dan 10.000 personen aan het werk houden.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
17.2 ° C
19.4 °
15 °
72 %
1.8kmh
100 %
do
20 °
vr
22 °
za
19 °
zo
22 °
ma
24 °
Advertentie
Advertentie