13.7 C
Sliedrecht
vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuwsColumns Alblasserdams college van B en W

Columns Alblasserdams college van B en W

ALBLASSERDAM – Burgemeester Boersma en de wethouders van het Damdorp schrijven wekelijks columns op de website van de gemeente. Diverse onderwerpen, die de gemeenschap bezighouden komen aan bod.

Zo schreef Ramon Pardo over de ‘Regionale informatietafels’. Landelijk is er een krapte op het elektriciteitsnet. Hierdoor wordt de bestaanszekerheid van bedrijven aangetast.

‘Veel ondernemers maken zich hier terecht zorgen over. De regionale innovatietafel over energiedelen is gestart in Hendrik-Ido-Ambacht. Het doel is om de opgewekte en verbruikte energie op bedrijventerreinen in balans te brengen, zodat bedrijven minder afhankelijk worden van het elektriciteitsnet’, zo schrijft de wethouder in zijn column.

Wethouder Margreet de Deugd besteedde in haar laatst gepubliceerde column aandacht aan de Adviesraad Sociaal Domein. ‘Zes gemotiveerde en betrokken inwoners, die als vrijwilliger vanuit hun eigen kennis en ervaring adviseren. Dat zijn de zes leden van de Alblasserdamse Adviesraad Sociaal Domein.

Alle leden hebben kennis of ervaring op het gebied van de Wet maatschappelijke ondersteuning, Jeugdwet of Participatiewet. Dit kan vanuit persoonlijke ervaring of vanuit de professie die zij uitoefenen of in het verleden hebben uitgeoefend’, aldus Margreet de Deugd.

Alle columns van dit jaar kunt u vinden op https://bit.ly/3UGJLJI

Dit bericht is geschreven door de redactie van Klokradio.

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
13.7 ° C
15.6 °
11.7 °
90 %
0.5kmh
53 %
vr
14 °
za
18 °
zo
20 °
ma
17 °
di
11 °
Advertentie
Advertentie