back to top
13.9 C
Sliedrecht
maandag, juli 15, 2024
HomeNieuwsBig Rivers Festival uitgeroepen tot Beste Publieksevenement van Nederland

Big Rivers Festival uitgeroepen tot Beste Publieksevenement van Nederland

REGIO – Het Big Rivers Festival is in de prijzen gevallen. Ze zijn uitgeroepen tot Beste Publieksevenement van ons land. Die prijs wordt jaarlijks uitgeschreven door de Stichting Nationale Evenementenprijzen. Hun belangrijkste doel is de professionaliteit van de sector publieksevenementen te vergroten.

De organisatoren achter het festival zijn dolblij. ‘Dit is ongelofelijk! We zijn zo ontzettend blij en trots’, zegt festivaldirecteur Liselotte Gatzen. ‘Hier is door een hele grote groep mensen zo hard aan gewerkt.

Ik ben zo trots maar vind ook dat we dit zo dik verdiend hebben! Voor iedereen die ons festival en de unieke sfeer die er is niet kent zou ik zeggen, kom dit jaar maar eens langs om jezelf te overtuigen’.

Directeur-bestuurder Bas de Zwart, die al 20 jaar betrokken is bij Big Rivers, voegt toe: ‘Met zo’n club aan medewerkers en vrijwilligers die allemaal de focus hebben op mooi, leuk, gezellig en betrokken ga je een keer opvallen.

Ook de fantastische ondersteuning van de gemeente Dordrecht helpt enorm mee voor iedereen om een extra beentje bij te zetten. We zijn supertrots en feliciteren ook onze horecapartners, sponsoren en overige relaties. En niet te vergeten het publiek, zij maken de sfeer uiteindelijk’.

Het Big Rivers Festival viert in 2025 haar 25e editie en vindt dit jaar plaats van 12 tot en met 14 juli in het centrum van Dordrecht. Bekijk hieronder een impressie van de optredens in 2023.

Dit bericht is geschreven door Marjolein Vos voor RTV Dordrecht.

Actueel weer

Sliedrecht
zeer lichte bewolking
13.9 ° C
15 °
12.3 °
88 %
0.5kmh
14 %
ma
24 °
di
18 °
wo
20 °
do
23 °
vr
22 °
Advertentie
Advertentie