back to top
20.6 C
Sliedrecht
donderdag, juni 20, 2024
HomeVervallen-TVBaggerbedrijf de Boer stersponsor Sliedrecht Sport

Baggerbedrijf de Boer stersponsor Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT – Baggerbedrijf de Boer is al jarenlang een enthousiast Business Club-lid en Europacup-sponsor van de Sliedrechtse volleybalvereniging. Onlangs zetten Kees van de Graaf, managing director van het baggerbedrijf en Cees Boer, voorzitter Sliedrecht Sport, hun handtekeningen onder hernieuwde afspraken, waarbij het bedrijf uit Sliedrecht de samenwerking tot stersponsorniveau uitbreidt.
Kees van de Graaf: “Geweldig hoe Sliedrecht Sport erin slaagt om elk jaar weer topteams samen te stellen. Maar we genieten vooral van de combinatie plezier en topsport die door ontzettend veel vrijwilligers mogelijk wordt gemaakt. Daar mogen we als dorp trots op zijn en dragen we graag aan bij.”
Cees Boer: “Daar zijn we erg gelukkig mee. Als Sliedrecht Sport zijn we een ambitieuze club, die er altijd naar streeft om het weer een stapje beter te doen. Het is top als dat streven wordt onderschreven door onze sponsoren.”
Baggerbedrijf de Boer is een middelgroot baggerbedrijf, gevestigd in Sliedrecht. De activiteiten van het bedrijf bestaan uit baggeren en het verrichten van metingen en andere waterbouwkundige werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Het familiebedrijf bestaat meer dan zestig jaar en is uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 200 medewerkers en 30 schepen. In het buitenland hanteert het bedrijf de naam ‘Dutch Dredging’.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
20.6 ° C
22.2 °
19.4 °
61 %
2.7kmh
100 %
do
19 °
vr
21 °
za
18 °
zo
21 °
ma
23 °
Advertentie
Advertentie