14 C
Sliedrecht
maandag, mei 20, 2024
HomeVervallen-TVAvonturenboerderij Molenwaard is het ‘Leukste uitje van Zuid-Holland 2023’

Avonturenboerderij Molenwaard is het ‘Leukste uitje van Zuid-Holland 2023’

REGIO – Avonturenboerderij Molenwaard is verkozen tot ‘Leukste uitje van Zuid-Holland’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland 2023’. Vertegenwoordigers van Avonturenboerderij Molenwaard hebben 14 februari tijdens de feestelijke prijsuitreiking een gouden award ontvangen. De zilveren award is voor een nieuwkomer in de top 3: De Tuinderij. De bronzen award gaat naar het Mariniersmuseum.

Maar liefst 96.000 stemmen zijn uitgebracht op de genomineerde uitjes, zowel op landelijk niveau als per provincie. ANWB-leden hebben tijdens de verkiezing gestemd op het uitje dat zij het meest waarderen. Voor de provincie Zuid-Holland lichten enthousiaste bezoekers van Avonturenboerderij Molenwaard hun stem toe: “Zeer verzorgd en vriendelijk! Alle medewerkers hebben een brede smile!”, “Vanaf de parkeerplaats voel je al hoe welkom je bent”, “Ze hebben over alles nagedacht. Vanaf binnenkomst tot je vertrek is alles tot in de puntjes verzorgd”. Bezoekers hebben het favoriete uitje beoordeeld op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer.

Winnaars Leukste Uitje van Zuid-Holland 2023:
  • Gouden award: Avonturenboerderij Molenwaard, Groot-Ammers
  • Zilveren award: De Tuinderij, De Lier
  • Bronzen award: Mariniersmuseum, Rotterdam
Foto van links naar rechts: Joyce van Deutekom (ANWB Eropuit), vertegenwoordigers Mariniersmuseum, De Tuinderij, Avonturenboerderij Molenwaard en Stella Gommans

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
14 ° C
15 °
12.2 °
79 %
3.5kmh
8 %
ma
20 °
di
20 °
wo
17 °
do
16 °
vr
12 °
Advertentie
Advertentie