back to top
24.1 C
Sliedrecht
donderdag, juli 18, 2024
HomeVervallen-TVABB Bouwgroep behoort tot top 3 beste bouwers van Nederland!

ABB Bouwgroep behoort tot top 3 beste bouwers van Nederland!

SLIEDRECHT – ABB Bouwgroep heeft tijdens de BouwBeurs in Jaarbeurs Utrecht een derde prijs voor Beste Bouwer 2022 in ontvangst mogen nemen! 

“HMU Olsthoorn – ThuisinBouwen en Heilijgers respectievelijke op de eerste en tweede plaats. Een mooie lijst om in genoemd te worden”, vindt Martin Visser, directeur Bouw. “We mogen trots zijn dat we zoveel goede recensies hebben ontvangen op bouwnu.nl en ons een van de beste bouwers van Nederland mogen noemen.

De uitreiking Beste Bouwer 2022 is een initiatief van Klantgericht Bouwen die met haar website bouwnu.nl een onafhankelijke vergelijkingswebsite biedt voor de woningbouw. Klanten geven hierop hun waardering voor het bouwbedrijf waarmee ze hebben samengewerkt. Met 159 klantenreviews wordt ABB momenteel gewaardeerd met een prachtige 8,8 (op basis van de cijfers van afgelopen jaar).

“We zijn trots op ons cijfer maar blijven niet stilstaan. We blijven altijd kijken waar we nog meer kunnen verbeteren”, aldus Visser

Over ABB Bouwgroep
ABB is al bijna 60 jaar toonaangevend in ontwikkelen en bouwen. In die jaren zijn we als familiebedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de woningbouw, maar hebben we altijd de warmte en persoonlijke betrokkenheid weten te behouden. ABB staat bekend om haar mooie, grootschalige nieuwbouwprojecten en gedurfde transformaties die waarde toevoegen voor stad en bewoner. We ontwerpen en creëren prettige leefomgevingen met oog voor bestaande natuur, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
24.1 ° C
25.1 °
22.8 °
69 %
0.9kmh
100 %
do
25 °
vr
28 °
za
28 °
zo
19 °
ma
20 °
Advertentie
Advertentie