5 C
Sliedrecht
woensdag, april 24, 2024
HomeVervallen-TVAanmelden Zorg- en Techniekroute Sliedrecht 2023

Aanmelden Zorg- en Techniekroute Sliedrecht 2023

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht vindt een goede aansluiting tussen arbeidsmarkt, overheid en onderwijs belangrijk. Daarom organiseert de gemeente samen met lokale technische bedrijven en zorginstellingen elk jaar de Zorg- en Techniekroute. In mei wordt de Zorgroute georganiseerd. In november de Techniekroute.

Kinderen laten kennismaken met én enthousiast maken voor een toekomst in de techniek of zorg. Dat is het doel van de Zorg- en Techniekroute. Tijdens de Zorgroute bezoeken groep 7 leerlingen lokale zorginstellingen. En ieder jaar bezoekt groep 8 de lokale technische bedrijven. Op deze wijze bezoeken de leerlingen van alle Sliedrechtse basisscholen in een jaar tijd een aantal interessante locaties. Zowel leerlingen als bedrijven zijn enthousiast over de routes.

Meedoen?
Heeft u een bedrijf in de zorg of techniek? En wilt u leerlingen van groepen 7 en 8 een kijkje achter úw schermen geven? Doe dan mee met de Zorg- en Techniekroute!

Aanmelden kan bij uw accountmanager Esther Smit: e.smit@sliedrecht.nl. Natuurlijk kunt u ook bij haar terecht met vragen. Ze denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de invulling voor uw bedrijf.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
5 ° C
6.1 °
4.4 °
88 %
1.3kmh
97 %
wo
9 °
do
10 °
vr
11 °
za
15 °
zo
13 °
Advertentie
Advertentie