back to top
19.2 C
Sliedrecht
zaterdag, juli 20, 2024
HomeAgenda9 Maart - Wandel mee met Socialiteit BIELS

9 Maart – Wandel mee met Socialiteit BIELS

REGIO – Zaterdag 2 maart heeft de eerste wandeling van Socialiteit BIELS plaatsgevonden. In een zonovergoten Papendrecht kon worden genoten van een route langs de Merwede en er werd spontaan stilgestaan bij zowel wetens- als bezienswaardigheden. Socialiteit BIELS zet zich in voor het bevorderen van een gevoel van verbondenheid, betrokkenheid en maakt sociaal concreet.

Bent u geïnspireerd geraakt door dit initiatief? Kom dan meewandelen, om 9:00 uur vanuit ‘LOEF’, Markt 2 in Papendrecht. Sluit u aan bij de groep en ontdek de schoonheid van Papendrecht, terwijl er gezamenlijk genoten wordt van een gezellige wandeling en aansluitend kopje koffie.

Mis deze kans niet om nieuwe mensen of oude bekenden te ontmoeten, deel te nemen aan boeiende gesprekken en uw band met de lokale gemeenschap te versterken. Socialiteit BIELS kijkt ernaar uit u te verwelkomen.

De activiteiten zijn kosteloos en zullen worden uitgebreid met spelletjesmiddagen, gezamenlijk koken en eten, ondersteuning bij het zoeken naar passend werk, het vinden van passende steun van de overheid, etc. Op zaterdag 23 maart is er een open dag (in ‘LOEF’) waar inwoners van de Drechtsteden welkom zijn voor nadere kennismaking met BIELS en met elkaar.

De initiatiefnemers van BIELS zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om BIELS verder invulling te geven, zowel ondersteunend (achter de schermen), als gastvrouw/-heer, d.m.v. het geven van een workshop of het helpen bij de activiteiten. BIELS is bereikbaar via info@socialiteitbiels.nl of 06- 49 42 00 28.

Wandel mee met Socialiteit BIELS.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
19.2 ° C
20.6 °
17.8 °
81 %
0.9kmh
9 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
20 °
wo
19 °
Advertentie
Advertentie