back to top
17.2 C
Sliedrecht
donderdag, juni 20, 2024
HomeNieuws9 januari - Nieuwjaarsontmoeting Gemeente Hardinxveld-Giessendam

9 januari – Nieuwjaarsontmoeting Gemeente Hardinxveld-Giessendam

H’VELD-G’DAM – Het gemeentebestuur van de gemeente Hardinxveld-Giessendam nodigt u van harte uit voor de nieuwjaarsontmoeting op dinsdag 9 januari 2024 van 19:30 tot 21:00 uur in het gemeentehuis van Hardinxveld-Giessendam.

Het belooft deze keer, naast uiteraard de mogelijkheid om elkaar de hand te schudden, een spetterende ontmoeting te worden. Zo kunt u, indien u daar prijs op stelt, uw aanwezigheid op deze bijeenkomst vereeuwigen met een foto die u kunt maken in een zogenaamde fotobooth. Gewoon zoals u bent of eventueel uitgedost met een hoed, opplaksnor, bijzondere bril of andere attributen.

Ook zijn de EHBO en Event Care HaGI aanwezig om u over hun activiteiten te vertellen en zullen er ook demonstraties gegeven worden. Omstreeks 20.00 uur houdt burgemeester Dirk Heijkoop een toespraak.

Daarna geeft hij het woord aan de Hardinxveldse columnist Walter Leendertse die een ‘nieuwjaarsconference’ voor u zal verzorgen. De achtergrondmuziek op deze avond wordt verzorgd door ons lokale duo ‘PatchouLi’. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje elkaar te ontmoeten, de hand te schudden en het gesprek aan te gaan. Voor nu wensen wij u het allerbeste voor een gezond en positief nieuwjaar toe!

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
17.2 ° C
19.4 °
15 °
72 %
1.8kmh
100 %
do
20 °
vr
22 °
za
19 °
zo
22 °
ma
24 °
Advertentie
Advertentie