back to top
17.2 C
Sliedrecht
donderdag, juni 20, 2024
HomeAgenda9 December - Instrumentaal Adventconcert

9 December – Instrumentaal Adventconcert

DORDRECHT – Er vindt een sfeervol instrumentaal concert plaatst in de eeuwenoude Trinitatiskapel door Reinier Korven (orgel en piano) en Henske Bakker (panfluit) en special Guests Didima. Deze jonge talenten Diederik en Maarten Smitsman gaan ook voor u spelen op orgel en piano.

Henske Bakker heeft panfluit gestudeerd bij Matthijs Koene aan het Conservatorium te Amsterdam. Henske is actief als docerend en uitvoerend musicus en heeft een grote lespraktijk. Henske werkt regelmatig samen met Alisa van Dijk en de dames hebben zich gespecialiseerd in Joodse muziek.

Reinier Korver is organist van de Grote Kerk te Zaltbommel. Hij is naast organist dirigent van diverse koren. Hij heeft zijn opleiding ontvangen van o.a. Peter van Dijk. Reinier is onderdeel van het succesvolle Duo Virtuoso samen met pianist Mark Brandwijk.

Het concert is bijzonder. Niet alleen vanwege de ongedwongen sfeer, maar vooral ook door het fraaie programma en de special guests Didima. Na afloop is er ruimte voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje.

De aanvang is 15:30 uur. De deur is open om 15:00 uur. De toegang is gratis (collecte na afloop voor de onkosten). Adres van de Trinitatiskapel: Vriesestraat 22 in Dordrecht. Parkeren kan voor een voordelig tarief in de parkeergarage aan de Visstraat, slechts 100 meter van de kerk. Iedereen is van harte welkom!.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
17.2 ° C
19.4 °
15 °
72 %
1.8kmh
100 %
do
20 °
vr
22 °
za
19 °
zo
22 °
ma
24 °
Advertentie
Advertentie