back to top
20.6 C
Sliedrecht
donderdag, juni 20, 2024
HomeAgenda8 Juni - Concert Duo Sannie en Annette

8 Juni – Concert Duo Sannie en Annette

REGIO – Op zaterdag 8 juni wordt er een prachtig concert gegeven door het bijzondere fluit/cello duo Sannie de Jongh en Annette Scholten.

Het veelbelovende en gepassioneerde duo neemt het publiek mee op een spannende reis die langs verschillende instrumenten en muziek gaat, zoals barokmuziek op authentieke instrumenten zoals de traverso, maar ook komt de lame sonore (zingende zaag) en de moderne fluit en cello voorbij.

Het programma omvat werken van Quantz en Vivaldi, maar ook Danzi, Villa Lobos, Koechlin en het prachtige werk ‘De Winter’ van Sdraulig komen voorbij.

In de relatief korte tijd dat dit duo bestaat, hebben zij tijdens eerdere concerten concertbezoekers weten te verrassen door hun afwisselende programmering en de verschillende instrumenten die zij bespelen.

Sannie de Jongh is een gepassioneerde fluitiste en traversospeler. Zij studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam, fluit bij Marieke Schneemann.

Traverso studeerde zij bij Marten Root, Raymond Honing en Wilbert Hazelzet. Zij speelt in diverse kamermuziekensembles en remplaceert daarnaast in orkesten als Collegium Delft en Florilegium Musicum Barokorkest.

Annette Scholten studeerde aan het Conservatorium van Groningen cello bij Ben de Ligt. Masterclasses ontving zij o.a van Anner Bijlsma, Andre Griffin en Tco Kooistra. Annette remplaceert o,a in het NNO en Het Noordpoolorkest.

Het concert vindt plaats in de Trinitatiskapel in Dordrecht, Vriesestraat 22 en begint om 15:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang van de kerk en kosten €15,-.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
20.6 ° C
22.2 °
19.4 °
61 %
2.7kmh
100 %
do
19 °
vr
21 °
za
18 °
zo
21 °
ma
23 °
Advertentie
Advertentie