back to top
20.3 C
Sliedrecht
zaterdag, juli 20, 2024
HomeAgenda4 Maart - Bijeenkomst genootschap Nederland-Israel Drechtsteden

4 Maart – Bijeenkomst genootschap Nederland-Israel Drechtsteden

REGIO – Dit keer een totaal andere invulling van een bijeenkomst zoals wij die gewend zijn, maar wel een heel bijzondere. Het cabaretduo Kwatsch (Menno van der Reis en David Simon) verzorgt een voorstelling waarin een retrospectief programma geboden wordt, met liedjes die tal van joodse onderwerpen behandelen. Onderwerpen die er soms niet om liegen, maar tegelijkertijd ook voor een glim- of schaterlach kunnen zorgen.

De kracht van Kwatsch zit ‘m in het spontane, in de directe interactie met het publiek, in het feit dat ze geen voorbedachte en uitgekiende voorstelling brengen. Ze spelen in op datgene wat tijdens de voorstelling gebeurt. En juist dat houdt het voor hen aantrekkelijk, want iedere voorstelling is weer anders omdat het publiek telkens ook anders reageert. En het publiek omarmt hen al twee decennia lang, waarmee de kracht van Kwatsch bewezen is, ook omdat dit gebaseerd is op het joodse vooroorlogse amusement zoals dat volledig verdwenen is in een stad als Groningen, in het hartje van de voormalige joodse buurt.

De bijeenkomst wordt gehouden op in Gebouw De Wijnstok, Dubbelsteynlaan-West 70, Dordrecht. Ruime parkeergelegenheid op het plein ervoor. Aanvang 20:00 uur. Inlichtingen: 078-614 85 10 of https://www.gni-drechtsteden.nl.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
20.3 ° C
21.7 °
18.9 °
77 %
0.5kmh
8 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
20 °
wo
18 °
Advertentie
Advertentie