6.7 C
Sliedrecht
zondag, april 21, 2024
HomeAgenda30 Maart t/m 5 April - Museumweek

30 Maart t/m 5 April – Museumweek

H’VELD-G’DAM – Dit jaar staat deze in het teken van kennismaking: Een ander laten kennismaken met het museum. Ook Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam doet hieraan mee.

Houders van een museumkaart nodigen bekenden familieleden of vrienden uit voor een bezoek. En het tweede kopje koffie of het tweede glas thee is gratis.

Een leuke actie, want het museum is van iedereen en voor ons allemaal! Nodig dus iemand uit uw omgeving uit om met u mee te gaan naar De Koperen Knop. Bekijk samen de vaste collectie in het 19e eeuws ingerichte voorhuis en ontdek hoe uw ouders en voorouder vroeger hebben geleefd.

Bezoek de heel bijzondere expositie over persglas, kijk in de bijgebouwen of wandel door de museumtuin, waar uitbottende knoppen het einde van de winter aankondigen.

En als u alles gezien hebt, komt u naar het museumcafé. Samen gezellig aan de koffie of de thee. Elke tweede kopje of glas is deze museumweek gratis.

Misschien treft u wel mooi weer en kunt u op het museumterras terecht. Voor de kinderen zijn er verschillende speurtochten en elk kind krijgt (als deze ingevuld bij de balie wordt ingeleverd) een klein spelletje cadeau.

Museum De Koperen Knop (Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam) is open: dinsdag t/m vrijdag 13:00-17:00 uur en zaterdag 11:00-17:00. Groepen zijn na reservering ook buiten de vaste tijden welkom.

Museum de Koperen Knop, Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam.

Voor meer informatie: www.koperenknop.nl. Het museum heeft onder meer een museumcafé, een museumshop en een royale ontvangstruimte met veel moderne voorzieningen.

Voor vragen: koperenknop@koperenknop.nl of u kunt bellen op tel.nr.: 0184 – 61 13 66.

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
77 %
1.8kmh
82 %
zo
6 °
ma
9 °
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
Advertentie
Advertentie