14 C
Sliedrecht
maandag, mei 20, 2024
HomeVervallen-TV3 maart - Benefietconcert voor noodhulp aardbeving in de Grote Kerk van...

3 maart – Benefietconcert voor noodhulp aardbeving in de Grote Kerk van Dordrecht

DORDRECHT – De vreselijke beelden van de verwoestende aardbeving in Turkije en Syrië staan bij iedereen op het netvlies gebrand. Om maar iets te kunnen doen, vindt op 3 maart in de Grote Kerk van Dordrecht een benefietconcert plaats met koor- en samenzang. Het Christelijk Gemengd Drechtstedenkoor “Praise Him” o.l.v. Jan Quintus Zwart; het Hollands Mannenkoor en het Christelijk mannenkoor “Prins Alexander”, beide o.l.v. Arjan Breukhoven en de tenor Marten Smeding werken aan deze avond mee.

De muzikale omlijsting wordt verzorgt door de organisten Arjan en Matthijs Breukhoven en trompettist: Henk-Jan Drost. De opening en sluiting worden verzorgd door ds. Paul Wansink.

De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Er is een collecte voor Kerk in Actie. De opbrengst van de collecte is voor noodhulp aan de slachtoffers van de aardbeving in Syrië. Dit omdat Kerk in Actie in Syrië medewerkers heeft. De mensen die meewerken aan deze avond, doen dit geheel belangeloos, zodat de opbrengst van deze collecte geheel ten goede komt aan de noodhulp.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
14 ° C
15 °
12.2 °
79 %
3.5kmh
8 %
ma
20 °
di
20 °
wo
17 °
do
16 °
vr
12 °
Advertentie
Advertentie