21.7 C
Sliedrecht
dinsdag, mei 21, 2024
HomeVervallen-TV26 november - Ontdek welke mbo-opleiding bij jou past tijdens open dag...

26 november – Ontdek welke mbo-opleiding bij jou past tijdens open dag Da Vinci College

REGIO – Zaterdag 26 november van 10 tot 14 uur opent het ROC Da Vinci College haar deuren voor bezoekers. Eindexamenkandidaten, starters zonder diploma, ouders/verzorgers kunnen tijdens deze open dag kennismaken met de verschillende opleidingswerelden. Droom jij van een baan in de Techniek, ICT, Gezondheidszorg, Logistiek of Hospitality? Da Vinci heeft veel leuke mbo-opleidingen waarmee je later zo aan de slag kunt op de arbeidsmarkt. Nieuwsgierig geworden?

Kom dan naar één van onze locaties in Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam of Wijk en Aalburg.

Kennismaken met de opleidingen én sfeer proeven op school is heel belangrijk om straks de juiste studiekeuze te kunnen maken. Docenten geven informatie over de opleidingen en leggen uit hoe het mbo werkt. Ook onze studenten zijn aanwezig en vertellen graag uit eigen ervaring hoe zij de opleiding en de school ervaren. Op het mbo staat de praktijk centraal en daar waar mogelijk laten we dit tijdens de open dag zien. En voor wie hulp kan gebruiken bij het kiezen van de juiste richting zijn er studieloopbaanadviseurs.

De wereld aan je voetenMbo-studenten hebben praktische en betekenisvolle kennis. Dat is ontzettend waardevol omdat er in Nederland nog steeds een groot tekort is aan vakmensen. Diverse sectoren staan te springen om praktisch geschoold personeel. Die vraag neemt de komende jaren alleen maar toe. In het mbo kun je kiezen voor voltijd leren op school (bol) of voor leren in de praktijk en één dag per week naar school (bbl). In beide leerwegen staat tijdens de studie de praktijk centraal, zodat je met een mbo-diploma op zak in veel sectoren direct aan het werk kunt.

Als opleider voor mbo, vavo en educatie biedt het kleinschalige Da Vinci College iedereen de mogelijkheid om te leren en zich te ontwikkelen. De school helpt jongeren én volwassenen om kansen te pakken en geeft persoonlijke begeleiding aan wie dat nodig heeft.

Aanmelden voor de open dag en andere kennismakingsmogelijkheden kan via de website www.davinci.nl.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
21.7 ° C
24.4 °
17.8 °
68 %
3.1kmh
100 %
di
22 °
wo
18 °
do
17 °
vr
17 °
za
16 °
Advertentie
Advertentie