23.2 C
Sliedrecht
dinsdag, mei 21, 2024
HomeVervallen-TV25 November - Gedenk een overledene geliefde

25 November – Gedenk een overledene geliefde

SLIEDRECHT – Voor iedereen die een dierbare aan de dood verloren heeft, worden door de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente tussen 16:00 en 19:30 uur de deuren geopend. Deze openstelling geeft alle bewoners van Sliedrecht e.o. de gelegenheid om stil te staan bij het verlies van een dierbare en de overledene in herinnering verder mee te dragen.

De openstellingen vinden plaats bij de Gereformeerde Kerk (Middeldiepstraat 6) en de Hervormde Gemeente (Grote Kerk aan de Kerkbuurt/hoek Kerkstraat). De kerken bieden verschillende mogelijkheden aan om uw geliefde(n) te gedenken. Ter afsluiting van deze extra openstelling, wordt in beide kerken van 19:00 tot 19:30 uur een avondgebed gehouden.

Iedereen die een dierbare aan de dood heeft verloren, onlangs of langer geleden, en het fijn vindt om daar bij stil te staan, is binnen de aangegeven tijd van harte welkom voor een bezoek!.

Daarnaast worden er op zondag 26 november door genoemde kerken speciale diensten gehouden om geliefden die in het afgelopen jaar zijn ontvallen, te gedenken. Zie voor tijden de website van het betreffende kerkgenootschap (www.hervormdsliedrecht.nl / www.gksliedrecht.nl).

 

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
23.2 ° C
24.6 °
21.7 °
64 %
2.7kmh
100 %
di
23 °
wo
18 °
do
18 °
vr
17 °
za
18 °
Advertentie
Advertentie