6.7 C
Sliedrecht
zondag, april 21, 2024
HomeAgenda20 April - Oranjezangavond Bethelkerkkoor

20 April – Oranjezangavond Bethelkerkkoor

ZWIJNDRECHT – Zoals ieder jaar hebben we weer een prachtig en divers programma, voor elk wat wils. Het koor zal een aantal mooie nieuwe liederen zingen. Soliste is mezzo-sopraan Anastasiya Bouwmans-Preyn.

Het orgel en de vleugel worden bespeeld door Joost van Belzen en Kees de Bruin. Arjan en Edith Post zullen met hun trompetgeschal de Oranjesfeer nog extra verhogen.

En natuurlijk gaat de samenzang niet ontbreken, die zal bestaan uit een aantal uiteenlopende Oranjeliederen. Onze dirigent Wim de Penning heeft de algehele leiding.

Lokatie: Bethelkerk Rotterdamseweg 73 Zwijndrecht. Aanvang: 20:00 uur. De toegang is vrij, uiteraard bevelen wij u wél de collecte na afloop aan de uitgang van harte aan. De opbrengst wordt besteed aan de onkosten van deze avond.

Wij zijn als koor al druk bezig met het instuderen en de verdere organisatie voor dit jaarlijkse Oranje-gebeuren. Het belooft weer een bijzondere avond te worden.

Natuurlijk hopen we dat u komt luisteren en kijken naar het resultaat. Dus welkom en graag tot ziens op 20 april a.s.! Met een hartelijke groet namens de OZA commissie, Ans Groenendijk.

Voor vragen kunt u bellen op tel.nr: 06 51 55 31 35 of mailen: ansgroenendijk@live.nl.

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
77 %
1.8kmh
82 %
zo
6 °
ma
9 °
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
Advertentie
Advertentie