13.7 C
Sliedrecht
vrijdag, mei 24, 2024
HomeVervallen-TV18 November - 'Blues en Zo' in the Moonshine

18 November – ‘Blues en Zo’ in the Moonshine

SLIEDRECHT – Kom je zaterdagmiddag ook weer voor een onvergetelijke blueservaring in The Moonshine aan de Stationsweg 3 in Sliedrecht? In samenwerking met het grootste biercafé van de Drechtsteden brengt Blues & Zo! weer een middag en avond vol blues, waarbij de Chicago Capitols het podium in vuur en vlam zullen zetten!.

Deuren open: 15.30 uur, aanvang: 16.30 uur en de entree is gratis. Chicago Capitols staat bekend om hun opzwepende energieke optredens met veel gitaar en harmonica en stonden dit jaar op het grote Moulin Blues festival geprogrammeerd.

Achterin op het extra ‘JUKE JOIN’ podium vertoont het bekende bluesduo ‘GUMBO & THE MONK’hun kunsten op o.a. de houten Cigar Box Guitars. De diepe Mississippi Delta blues sound in combinatie met het rauwe stemgeluid van deze mannen brengt je regelrecht naar de Crossroads in Amerika. Deze bluesmiddag is voor iedereen, jong en oud, toegankelijk en belooft een geweldige muzikale ervaring te worden. Kom en geniet met ons mee van deze fantastische line-up!. Mis dit niet en nodig je vrienden uit! Groet van Richard, Andrea & The Moonshine.

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
13.7 ° C
15.6 °
11.7 °
90 %
0.5kmh
53 %
vr
14 °
za
18 °
zo
20 °
ma
17 °
di
11 °
Advertentie
Advertentie