6.7 C
Sliedrecht
zondag, april 21, 2024
HomeAgenda18 April - Open ochtend Mantelzorg

18 April – Open ochtend Mantelzorg

REGIO – Hoe helpt u iemand vanuit een rolstoel in bed? Hoe trekt u steunkousen makkelijk aan en wat zijn de trucs om een bed te verschonen? U hoort en ziet het op 18 april. Mantelzorgers en hun zorgvragers zijn van harte welkom.

3e jaars studenten verpleegkunde organiseren in samenwerking met MEE Mantelzorg een open ochtend van 10:00-12:00 uur. U bent van harte welkom in hun praktijklokaal.

Daar krijgt u informatie, persoonlijke tips en kunt met persoonlijke begeleiding zelf van alles uitproberen. De studenten staan klaar om mantelzorgers en hun zorgvragers alles in de praktijk te laten zien en samen met u te oefenen. Zo wordt het zorgen thuis een stuk makkelijker.

Mantelzorgers hebben vaak geen medische kennis en geen opleiding in de zorg. Om goed voor een ander te zorgen, zijn deze kennis en vaardigheden wel erg handig. In het project DaVinci mantelt MEE bundelen de studenten en MEE Mantelzorg hun krachten om mantelzorgers te helpen.

Aanmelden kan door te mailen naar: info@meemantelzorg of bellen: 078 206 32 02. Geef dan door met hoeveel personen u komt. Locatie: ROC Da Vinci College, gebouw Rosa, Professor Kohnstammlaan, 3312 KL in Dordrecht.

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
77 %
1.8kmh
82 %
zo
6 °
ma
9 °
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
Advertentie
Advertentie