14 C
Sliedrecht
maandag, mei 20, 2024
HomeVervallen-TV11 November - Gereformeerde kerk houdt najaarsfair

11 November – Gereformeerde kerk houdt najaarsfair

SLIEDRECHT – Er wordt van 10:00 tot 14:30 uur een najaarsfair gehouden bij en in het bijgebouw ‘De Voorhof’ van de Gereformeerde kerk (Middeldiepstraat 6). Op deze fair is van alles te koop voor de komende decemberfeesten. De weekendboodschappen en fruit maar ook boeken en cadeaus.

Uiteraard is er een ruime keuze aan kerstkaarten. In het kader van de circulaire economie zijn er volop 2e kans spullen te verkrijgen. Een kop koffie/thee of warme chocolademelk is te koop terwijl de kinderen intussen allerlei spelletjes kunnen doen: gelukkig alles overdekt. De opbrengst van deze najaarsfair is deels bestemd voor de Rwandajongerenreis van komende zomer.

Tijdens de fair zit Arie v. Tiggelen klaar om zijn boekje met de titel ‘Uit het oude sigarenkistje’ (over de belevenissen van een kosterszoon) uit te geven. Bent u nieuwsgierig hoe het 100 pagina’s tellende boekje eruit ziet en wilt u vooraf even kijken of het wat voor u is, dan bent u van harte welkom.

Het boekje kan per QR-code of gewoon contant betaald worden. De prijs van €12,50 zal vast geen probleem zijn. Een leuk boekje voor uzelf of om met de feestdagen weg te geven. De opbrengst van het boekje is volledig bestemd voor de herinrichting van ‘De Voorhof’.

 

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
14 ° C
15 °
12.2 °
79 %
3.5kmh
8 %
ma
20 °
di
20 °
wo
17 °
do
16 °
vr
12 °
Advertentie
Advertentie