14 C
Sliedrecht
maandag, mei 20, 2024
HomeVervallen-TVWeer veel persoonlijke records en medailles voor Door Water Fit

Weer veel persoonlijke records en medailles voor Door Water Fit

PAPENDRECHT/SLIEDRECHT – Zaterdag 11 februari was het derde deel van de Regio West Competitie. Door Water Fit (DWF) staat vijfde in deze competitie. Deze wedstrijd zijn er in totaal 19 persoonlijke records (PR’s) en 11 medailles behaald.

De meisjes begonnen de wedstrijd met de 100m rugcrawl. Anne-Lotte de Vreede en Roos van Wingerden zwommen deze afstand voor het eerst met groot succes. Anne-Lotte zwom met een tijd van 1:37.34 naar een gouden medaille. Roos finishte als tweede met een tijd van 1:45.01 en behaalde zilver. Later in de wedstrijd verschenen ze voor een tweede keer aan de startblokken voor de 50m vrije slag. Roos zwom net iets boven haar tijd en eindigde op de vijfde plaats. Anne-Lotte zwom een PR van zestig honderdste en behaalde een gouden medaille.

Daarna waren de heren aan slag met de 50m schoolslag. Nick Hogendoorn heeft laten zien snel te zwemmen en finishte als derde en behaalde een bronzen medaille. Silas van Bekkum verbeterde zijn oude tijd met één seconde. Dit was nog niet genoeg voor hem. Op de 200m wisselslag verbeterde hij zijn met ruim twee seconden.

De dames laten ook verbetering zien. Sanne Nederveen zwom op de 200m wisselslag een PR van ruim twee seconden en behaalde hiermee een gouden medaille. Op de 100m rugcrawl zwom ze net boven haar tijd, maar behaalde nog wel een bronzen medaille. Sharon Voorsluijs verbeterde op de 100m rugcrawl haar oude tijd met drie seconden. Later in de wedstrijd zwom ze ook nog de 100m schoolslag en zwom ze een PR van drieënzestig honderdste.

De grootste PR werd deze wedstrijd gezwommen door Myrthe de Lange en Thijs Militie. Myrthe zwom haar PR op de 100m vrije slag en verbeterde haar oude tijd met tien seconden. Thijs verbeterde zijn tijd op de 100m vlinderslag met tien seconden.

Verder zijn er medailles behaald door Puck Hogendoorn (2e, 3e) en Lisa Nederveen (1e, 2e, 3e). Er zijn PR’s gezwommen door Amy Ambachtsheer (1x), Dena Ambachtsheer (2x), Liz Bijkerk (1x), Faye van Es (2x), Puck Hogendoorn (1x), Thijs Militie (1x), Lynn Vermeulen (1x) en Chantal Voorsluijs (2x)

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
14 ° C
15 °
12.2 °
79 %
3.5kmh
8 %
ma
20 °
di
20 °
wo
17 °
do
16 °
vr
12 °
Advertentie
Advertentie