13.7 C
Sliedrecht
vrijdag, mei 24, 2024
HomeVervallen-TVVul een schoenendoos - geef een schat

Vul een schoenendoos – geef een schat

SLIEDRECHT – Op de wereld leven veel kinderen in moeilijke omstandigheden. Samen kunnen we met een versierde en gevulde schoenendoos ervoor zorgen dat er een lach komt op het gezicht van een kind dat even zijn zorgen vergeet.

Gevulde schoendozen of verzamelde spulletjes kunnen worden ingeleverd tot vrijdag 17 november tussen 17.00 en 20.00 uur bij de Gereformeerde Kerk, Middeldiepstraat 6. Vul een schoenendoos, geef een schat!.

De schoenendozen gaan dit jaar naar Afrika, Oost- Europa en diverse vluchtelingen kampen. Bij het uitdelen van de schoenendozen wordt niet gekeken naar kleur, afkomst, geloof of overtuiging. Het gaat om liefde uitdelen zonder voorwaarden.

We verzamelen schoolspullen, speelgoed, verzorgingsartikelen, praktische spullen zoals draagtasjes, slippers, kunststof bekers, petten, sokken. Dit jaar is er grote behoefte aan zeep, tandpasta en tandenborstels. We hopen dat veel inwoners van Sliedrecht bereid zijn om aan deze sympathieke actie deel te nemen zodat we samen weer veel kinderen het mooiste cadeau van hun leven kunnen geven.

 

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
13.7 ° C
15.6 °
11.7 °
90 %
0.5kmh
53 %
vr
14 °
za
18 °
zo
20 °
ma
17 °
di
11 °
Advertentie
Advertentie