17.4 C
Sliedrecht
donderdag, mei 26, 2022
HomeSportVera Koenen en Sliedrecht Sport nemen afscheid van elkaar na dit seizoen

Vera Koenen en Sliedrecht Sport nemen afscheid van elkaar na dit seizoen

SLIEDRECHT – De wegen van volleybalvereniging Sliedrecht Sport en Vera Koenen splitsen na afloop van het huidige seizoen 2021-2022. De 298-voudig international is daarmee vier jaar lang de trainer-coach van Dames 1 van de zesvoudig landskampioen geweest. Ze is, nu reeds, verreweg de meest succesvolle hoofdcoach die Sliedrecht Sport ooit gehad heeft.

“Samen zijn we tot de conclusie gekomen dat we na vier enorm succesvolle seizoenen beiden toe zijn aan iets nieuws”, licht Cees Boer, voorzitter van Sliedrecht Sport toe.

Vera Koenen begon in het seizoen 2018-2019 bij Sliedrecht Sport en won, op de Beker 2021 vanwege Covid-infecties na, alle hoofdprijzen die er te winnen waren in die periode: twee landstitels, twee Nationale Bekers en vier Supercups.

Vera Koenen: “Sliedrecht is met de vele toeschouwers, trouwe vrijwilligers en een professioneel bestuur een fantastische club om bij te werken. Sliedrecht Sport zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Na vier prachtige jaren gaan we ieder ons eigen weg. Dat is goed want na vier jaar ligt verzadiging op de loer. Ik ben als trainer gegroeid en heb met vier unieke selecties gewerkt. Heel graag blijf ik actief in het volleybal. Ik ben benieuwd wat er in de toekomst op mijn volleybalpad komt. Tot die tijd maken we er een fantastische eindsprint van!”

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
10.5 ° C
12.3 °
9.4 °
87 %
2.7kmh
100 %
do
14 °
vr
18 °
za
20 °
zo
20 °
ma
20 °
Advertentie
Advertentie