6.7 C
Sliedrecht
woensdag, januari 19, 2022
HomeNieuwsPRO Sliedrecht “Nog Even Niet” Hanny Visser

PRO Sliedrecht “Nog Even Niet” Hanny Visser

SLIEDRECHT – Hanny Visser en PRO Sliedrecht maken het onderstaande bekend met uitzicht op de gemeenteraadsverkiezingen 2022:

Hanny Visser: “Vandaag viel bij mij de brief in de bus, met de vraag “wil je met ingang van vandaag weer raadslid worden?”. Deze brief is naar mij gestuurd omdat Glawish Safai Pour haar ontslagbrief heeft ingediend en deze zetel van PRO Sliedrecht door iemand anders van de kieslijst uit 2018 moet worden ingenomen.

Natuurlijk wil ik deze zetel graag innemen, ik sta op plaats vier op de lijst van mijn partij bij de aanstaande verkiezingen. Toch heb ik nu besloten om nee te zeggen, dit om de volgende redenen:

Voor mij op de nieuwe kieslijst staan 3 jonge getalenteerde mensen, die de partij de komende jaren verder gaan brengen. Claudia Verheul staat op plaats 3, en als ik nu nee zeg, gaat zij naar alle waarschijnlijkheid direct raadslid worden.

Toen ik na mijn gedwongen vertrek in 2020 naar huis liep heb ik mijzelf voorgenomen dat ik op geen enkele wijze het huidige college (waar ik 2 jaar onderdeel van was) in de weg wil lopen of wil. bekritiseren.

Door dit besluit blijf ik dicht bij mezelf en zal, als de kiezer het wil, mij na 16 maart volledig inzetten om de goede dingen te doen voor (PRO) Sliedrecht.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
10.5 ° C
12.3 °
9.4 °
87 %
2.7kmh
100 %
do
14 °
vr
18 °
za
20 °
zo
20 °
ma
20 °
Advertentie
Advertentie