back to top
20.3 C
Sliedrecht
zaterdag, juli 20, 2024
HomeVervallen-TVOndernemers Sliedrecht investeren gezamenlijk in eigen ondernemersklimaat

Ondernemers Sliedrecht investeren gezamenlijk in eigen ondernemersklimaat

SLIEDRECHT – Ondernemers en gemeente hebben op 14 maart een convenant getekend waardoor de ondernemers voortaan gezamenlijk kunnen investeren in het ondernemersklimaat van Sliedrecht. Met dit convenant komt er jaarlijks € 486.000 beschikbaar voor deze investeringen.

Dit bedrag is door de gezamenlijke ondernemers vrij te besteden voor o.a. collectieve beveiliging, gebiedsbeheer op bedrijventerreinen of activiteiten in de winkelgebieden.

Elke Sliedrechtse onderneming of organisatie kan een plan indienen voor verbetering van het gezamenlijke ondernemersklimaat. De gemeente heeft geen stem in het platform of het bestuur van het ondernemersfonds. Het ondernemersfonds beslist zelf waar het geld in geïnvesteerd wordt. De gemeente blijft gewoon haar basistaken uitvoeren; het ondernemersfonds investeert daarbovenop extra.

Adrie Stuij, voorzitter van het oprichtingsbestuur van het ondernemersfonds: “Het ondernemersfonds gaat nu zelfstandig verder aan de slag. Het doel is om steeds meer ondernemers, organisaties en andere belanghebbende partijen te gaan betrekken. Alles draait om samenwerking omdat we als collectief echt verder kunnen komen in Sliedrecht. Om dat goed te organiseren heeft het ondernemersfonds ook externe capaciteit aangetrokken en wordt ook gewerkt aan een eigen communicatieplatform. Binnen het fonds beslissen we als ondernemers dus zelf over de besteding van de middelen, waardoor we goed kunnen letten op een verstandige en doelmatige inzet, zodat we optimaal resultaat halen voor de Sliedrechtse ondernemers.”

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
20.3 ° C
21.7 °
18.9 °
77 %
0.5kmh
8 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
20 °
wo
18 °
Advertentie
Advertentie