4.2 C
Sliedrecht
vrijdag, december 3, 2021
HomeAgendaLevensgroot Cluedo-mysterie in Sliedrecht – Junior editie

Levensgroot Cluedo-mysterie in Sliedrecht – Junior editie

SLIEDRECHT – Waar is de sleutel van de cadeautjeskast gebleven? Vanaf woensdag 8 tot en met woensdag 22 december verandert Sliedrecht opnieuw in een levensgroot bordspel, maar nu speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar! De organisatie – bestaande uit René Serno (Samen voor Sliedrecht) en Maria Stam (raadslid bij PRO Sliedrecht) organiseren voor de tweede keer een Levend Cluedo.

Om te spelen heb je toegang tot Facebook nodig, omdat daar een aantal van de hints op geplaatst worden. Deelname is gratis. Deelnemers kunnen alleen meespelen, of in een team. Uiteraard zijn er prijzen te winnen; uit alle teams die het juiste antwoord insturen, wordt één team geloot die een speciale Kinder High Tea voor 6 personen (t/m 12 jaar) wint bij Lunchroom Tikkie Bijzonder. Ook komt er een opdracht waarmee een originaliteitsprijs te winnen is. Beide prijzen wordt beschikbaar gesteld door Samen Voor Sliedrecht.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op de Facebookpagina Cluedo-Sliedrecht of een mail sturen naar cluedo-sliedrecht@hotmail.com.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
10.5 ° C
12.3 °
9.4 °
87 %
2.7kmh
100 %
do
14 °
vr
18 °
za
20 °
zo
20 °
ma
20 °
Advertentie
Advertentie