14 C
Sliedrecht
maandag, mei 20, 2024
HomeVervallen-TVLeden EMS stralen bij deelname aan NK Twirl

Leden EMS stralen bij deelname aan NK Twirl

ALMERE/H’VELD-G’DAM – De leden van de twirlgroep van EMS hebben zaterdag en zondag (10 en 11 december) stralend deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen twirlen in Almere.

In de topsporthal in Almere toonden Cynthia en Leonie op zaterdag hun kunsten bij de 30 beste intermediate twirlers én behaalde het small team A met hun Bollywood show een hele mooie 6e plaats.

Op zondag volgde nog een 10e plek bij de beste beginners door Esmeralda en een fantastische 4e plek voor het duo van Esmeralda en Cynthia. Voor zowel het small team als het duo was het voor het eerst in lange tijd dat er weer eens een optreden op een Nederlands Kampioenschap was.

Coaches Anita van ‘t Verlaat en Wendy Hobma kijken glunderend terug op een lang, sportief en gezellig kampioenschap. Doel was om met meer leden naar het N.K. af te kunnen reizen en dat is gelukt. Het is zelfs gelukt om voor het eerst in meer dan 10 jaar met een team deel te kunnen nemen. Deelnemen is voor ons dan ook belangrijker dan winnen. We hebben vooral de focus gelegd om het laten zien van het plezier dat we hebben in het twirlen. We hebben het N.K. goed afgesloten en gaan nu werken aan nieuwe shows voor deelname aan de wedstrijden in 2023. Waaronder de wedstrijd die wij zelf gaan organiseren op 17 juni 2023.

Twirlen kan al vanaf 4 jaar! Kijk eens op onze website of kom eens kijken in het gebouw aan de Sluisweg 67e vrijdagavond vanaf 18.15 uur voor de twirlgroep. Zie voor meer informatie ook www.emshardinxveld.nl

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
14 ° C
15 °
12.2 °
79 %
3.5kmh
8 %
ma
20 °
di
20 °
wo
17 °
do
16 °
vr
12 °
Advertentie
Advertentie