3.9 C
Sliedrecht
dinsdag, april 23, 2024
HomeVervallen-TVLandvast reikt bioscoopprijzen uit

Landvast reikt bioscoopprijzen uit

ALBLASSERDAM – In de laatste week van het jaar 2022 organiseerde Landvast ‘Filmtastisch Uiteinde’. Bezoekers die in die periode naar de film kwamen maakten kans op mooie filmprijzen, waaronder de zeer gewilde hoofdprijs van 1 jaar gratis naar de film. Ook was er elke dag een mooie filmprijs te winnen.

Om kans te maken op de hoofdprijs konden bezoekers een suggestie achterlaten in de kerst(wens)boom, waarbij ze konden aangeven wie zij deze prijs gunde. Mocht deze suggestie gekozen worden. Dan won diegene dezelfde prijs. De afgelopen weken zijn vele honderden inzendingen gelezen. Hierbij kwamen mooie, ontroerende en hartverwarmende suggesties voorbij. De keuze was heel moeilijk, maar uiteindelijk is de winnaar bekend

Afgelopen week kwam kleindochter Joy naar Landvast om de prijs in ontvangst te nemen voor haar Opa Roy. Opa was onder valse voorwendselen naar Landvast gelokt. Het zicht van Opa Roy is aangetast waardoor hij steeds slechter kan zien. Films in de bioscoop zijn echter zo groot en scherp dat hij daar nog wel van kan genieten. Het komende jaar kunnen opa en kleindochter dus extra veel genieten van de films in Landvast.

Alle overige prijswinnaars zijn inmiddels geïnformeerd.

Landvast kijkt met een goed gevoel terug op 2022 waarbij er bijna 62.000 bezoekers een bezoek hebben gebracht aan de bioscoop. Hiermee is Landvast nog niet terug op het niveau van voor corona. Een deel van de oorzaak ligt ook in het feit dat Landvast in januari nog gesloten was en enkele dagen na de opening een grote lekkage in een van de bioscoopzalen was ontstaan.

Actueel weer

Sliedrecht
licht bewolkt
3.9 ° C
5.6 °
2.2 °
68 %
0.9kmh
29 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
13 °
za
8 °
Advertentie
Advertentie