15.5 C
Sliedrecht
dinsdag, augustus 9, 2022
HomeVervallen-TVHerdenking coronapandemie, herdenkingsboom in het Dr. Willem Dreespark

Herdenking coronapandemie, herdenkingsboom in het Dr. Willem Dreespark

SLIEDRECHT – In de afgelopen twee jaar is ons land getroffen door de coronapandemie. Scholen en bedrijven werden gesloten, veel mensen werden ziek en sommigen kwamen te overlijden. Veel Sliedrechters denken nog dagelijks aan deze periode, omdat zij een dierbare hebben verloren of nog steeds de gevolgen van het coronavirus ondervinden.

Om ook een plek te hebben waar wij blijvend stil kunnen staan bij de gevolgen van de coronapandemie heeft de gemeente Sliedrecht in het Dr. Willem Dreespark een herdenkingsboom geplant, een Koningslinde. Wij hopen dat inwoners daar de rust vinden om hun geliefden te herdenken.

Het college van B&W nodigt u en uw familie van harte uit om aanwezig te zijn bij de coronaherdenking op woensdag 6 juli om 19.00 uur in het Dr. Willem Dreespark.

Herdenken doen we samen. De gemeente nodig de Sliedrechtse inwoners uit, om in de vorm van een gedicht, tekst of tekening met ons te delen wat de coronapandemie voor u heeft betekend. Deze bijdragen wordt gedeeld na de herdenking via de website en gemeentepagina. U kunt uw bijdrage voorzien van uw naam en adres sturen aan communicatie@sliedrecht.nl of afgeven aan de balie van het gemeentekantoor.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
15.5 ° C
17.2 °
13.9 °
88 %
0.5kmh
7 %
di
28 °
wo
31 °
do
34 °
vr
35 °
za
30 °
Advertentie
Advertentie