9.2 C
Sliedrecht
maandag, oktober 3, 2022
HomeAgenda5 en 6 oktober - Benefiet gala shows van United by Music

5 en 6 oktober – Benefiet gala shows van United by Music

SLIEDRECHT – Een maandlang zal er een enorme spiegeltent, genaamd de Fortuna geplaatst worden naast het terrein van de Lockhorst. Deze spiegeltent komt helemaal vanuit Australie. Het is zo een gigiantische tent dat Sliedrecht perplex zal staan van deze enorme tent.

Er worden diverse actitiviteiten gepland deze 4 weken lang waaronder een groot spektakel….. de Benefiet gala shows van United by Music.

United by Music geeft muzikaal getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden voor een groot publiek. Het doel van de stichting is om de inclusie van mensen met een verstandelijke beperking te bevorderen en hun kwaliteit van leven te verbeteren. United by Music heeft vier bands met diverse zangers en zangeressen. Met groot enthousiasme brengen de artiesten verschillende nummers in de blues- en swingstijl gecombineerd met boogie woogie.

U steunt onze stichting door een tafel/nis of couvert te nemen, een geweldige avond vol muziek in een enorme spiegeltent.

Muziek van binnenlandse en buitenlandse artiesten. De gehele avond entertainment. Een uniek concept waar u bij moet zijn. Meld u nu aan via e-mail margareth@unitedbymusic.nl

Kijk voor meer informatie op www.unitedbymusic.nl

Voorbeeld van afbeelding

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
9.2 ° C
11.7 °
6.7 °
94 %
0.5kmh
10 %
ma
16 °
di
18 °
wo
20 °
do
17 °
vr
17 °
Advertentie
Advertentie