2.3 C
Sliedrecht
dinsdag, februari 7, 2023
HomeAgenda25 februari - DUOCONCERT Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie en Crescendo Sliedrecht

25 februari – DUOCONCERT Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie en Crescendo Sliedrecht

SLIEDRECHT – Zaterdag 25 februari is de Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie te gast bij Crescendo Sliedrecht in de Gereformeerde Kerk Sliedrecht.

Kent u muziekvereniging Crescendo uit Sliedrecht? De naam is zeker bekend bij de inwoners van Sliedrecht en omgeving. De concerten die de vier orkesten geregeld spelen zijn altijd goed bezocht door de liefhebbers. Hoe mooi is het dan als het A-orkest van Crescendo een Duoconcert speelt? Dan klinkt het zeker anders dan je gewend bent. Kom luisteren en genieten van de muziek!

De Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie zal 25 februari te gast zijn in Sliedrecht. In de Gereformeerde Kerk spelen Crescendo Sliedrecht en de Rotterdamse Harmonie allebei een programma, dat zijn meer dan 100 orkestleden in totaal. Deze samenwerking belooft een uniek optreden te worden.

De orkesten spelen beiden een afwisselend programma. Met licht klassieke werken tot filmmuziek is er voor ieder wat wils. De KRPH uit Rotterdam staat onder leiding van Maron Teerds en Crescendo Sliedrecht heeft Paul Langerman als dirigent.

Bijzonder is de muzikant die in beide orkesten speelt: Rob Scheenloop speelt een solo op fluit (Divertimento for flute van Alfred Reed).

De KRPH uit Rotterdam kent, evenals Crescendo Sliedrecht, een rijke historie. De eerste is opgericht in 1902 door enkele Rotterdamse postmannen. De tweede is opgericht in 1892 door de muzikale Hendrik van der Vlies uit Sliedrecht, die een muziektent in de theetuin van zijn huis liet bouwen aan de Stationsweg.

Beide orkesten spelen hun eigen stukken en zo kunnen de musici ook naar elkaar luisteren.

Het publiek dat met beide orkesten meekomt, kan gaan genieten van een mooie muzikale avond. Iedereen is welkom, neem je familie en vrienden mee.

Kaarten reserveer je op www.crescendosliedrecht.nl

Kaarten voor dit bijzondere concert kosten voor volwassen € 7,50; voor kinderen tot en met 12 jaar € 5,00. Het Duoconcert van Crescendo Sliedrecht begint om 19.30 uur.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
2.3 ° C
3.9 °
0.6 °
88 %
0.5kmh
4 %
di
6 °
wo
6 °
do
5 °
vr
6 °
za
2 °
Advertentie
Advertentie