12 C
Sliedrecht
zaterdag, september 23, 2023
HomeVervallen-TV2 oktober - Bigband Blast & zangeres Nadia Basurto in Grand Café...

2 oktober – Bigband Blast & zangeres Nadia Basurto in Grand Café Bankie (Sporthal De Basis)

SLIEDRECHT – Bigband Blast! kan eindelijk de fantastische Sunday Jazz concertreeks voortzetten! Op een andere locatie dan u gewend bent, in het sportcafé wat in sporthal De Basis is gevestigd ‘Grand Café Bankie’. Sunday Jazz is terug!!

Op zondag 2 oktober is het tijd voor een Sunday Jazz concert. Het laatste concert in deze reeks was in december 2019; daarna gooide corona helaas roet in het eten. We hadden destijds twee vocalisten en we vonden het een leuk idee om de Spaanse zangeres Nadia Basurto die toen optrad ook nu te vragen. Zij zal een aantal heerlijke nummers met de band meezingen.

Nadia: ‘Ik ben in Barcelona geboren en in 2012 ben ik als jazz- en wereldmuziekzangeres cum laude afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Omdat muziek altijd mijn kompas bij beslissingen is, heb ik veel ervaring opgedaan met optredens in diverse landen. Ook heb ik veel lesgegeven. Begeleiden, inspireren en geïnspireerd raken door anderen in wat mijn passie is, is een geweldige beloning. Ik heb een solocarrière als jazzzangeres waarmee ik in verschillende samenstellingen optreed. Ik neem deel aan allerlei projecten die variëren van klassiek tot Naftule, een originele muziekreis die jazz, flamenco en klezmer vermengt met poëtische en surrealistische teksten in verschillende talen. Maar zondag 2 oktober ga ik optreden met Bigband Blast!, onvervalste bigband-jazz en daar heb ik enorm veel zin in.’

Het concert op zondag 2 oktober begint om 15.00 uur, kaarten zijn nog steeds € 7,50 en verkrijgbaar bij de ingang van locatie: Sporthal ‘De Basis’, Benedenveer 3, Sliedrecht. Dit is vlak naast station “Sliedrecht Baanhoek.’

Foto: Bigband Blast !!
Foto: Nadia Basurto

Actueel weer

Sliedrecht
matige regen
12 ° C
12.8 °
11.1 °
79 %
0.5kmh
100 %
vr
12 °
za
17 °
zo
20 °
ma
21 °
di
21 °
Advertentie
Advertentie