9.2 C
Sliedrecht
maandag, oktober 3, 2022
HomeVervallen-TV12 september - Beeldvormende vergadering PFAS

12 september – Beeldvormende vergadering PFAS

SLIEDRECHT – De vervuiling door PFAS in Sliedrecht en omliggende gemeenten heeft veel impact. Het college van burgemeester en wethouders organiseert op verzoek van de fractie van PRO Sliedrecht op maandag 12 september om 19.30 uur een beeldvormende raadsvergadering over PFAS. De vergadering vindt plaats in de Raadzaal in de Lockhorst aan de Sportlaan 1.

Tijdens deze openbare avond vertellen verschillende deskundigen over bijvoorbeeld vergunningverlening door de provincie aan Chemours/DuPont, PFAS in relatie tot gezondheid, het moestuinonderzoek en de omgang met PFAS bij ontwikkelingen en grondtransporten.

Door de deskundigen wordt teruggeblikt op waar we vandaan komen, maar belangrijker nog, bekijken we waar we nu staan en waar we als gemeente naartoe willen. Onder andere de GGD, de provincie en Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid zullen deze avond een presentatie verzorgen. Alle onderwerpen worden achtereenvolgend besproken.

Het betreft een informerende bijeenkomst. De avond is openbaar en toegankelijk voor iedereen. Aanmelden is niet verplicht.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
9.2 ° C
11.7 °
6.7 °
94 %
0.5kmh
10 %
ma
16 °
di
18 °
wo
20 °
do
17 °
vr
17 °
Advertentie
Advertentie